6-vuotias Emma ei voinut pitää synttäreitään koronakaranteenin takia – FedEx-kuski järjesti suloisen yllätyksen

Kuljetuspalvelun työntekijä järjesti koskettavan yllätyksen 6-vuotiaalle tytölle, joka vietti syntymäpäiväänsä karanteenissa 1:38

FedExin kuski yllätti 6-vuotiaan synttärisankarin kuppikakkuleivoksilla, kertoo muun muassa Abc News -sivusto.

FedExin kuljetuspalvelussa työskentelevä Jodan Price, 61, toi paketin Liz Paternosterin ja tämän perheen kotiovelle Indianassa 30. huhtikuuta, kun hän sai tietää, että Lizin tytär Emma täytti juuri sinä päivänä kuusi vuotta.

Lizin mukaan Emma on aina se, joka tulee avaamaan oven. Tällä kertaa hän oli odottanut saavansa lahjan, mutta pettyi, kun paketti olikin tarkoitettu hänen isälleen.

– Se jäi mieleeni, Jodan kertoi myöhemmin Good Morning America -ohjemassa. 

"Ajattelin vain sitä, kuinka tärkeää olisi..."

Jodanilla on kaksi poikaa. Hänestä tuntui ikävältä, että tyttö jäisi koronakaranteenin takia ilman kaverien kanssa vietettäviä synttärijuhlia. Niinpä hän päätti yllättää Emman ja kävi lounastauolla ostamassa kuppikakkuja läheisestä Dairy Queen -pikaruokalasta. Alle tunnin päästä hän oli takaisin Paternosterien ovella yllätyksen kera.

– Ajattelin vain sitä, kuinka tärkeää olisi, että hänellä olisi edes jotain syntymäpäivänään.

36 vuotta paketteja kuljettanut mies kertoo, että hän järjesti tällaisen yllätyksen ensimmäistä kertaa uransa aikana. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iloinen yllätys

Emma perheineen yllättyi Jodanin ystävällisyydestä. Mies oli ostanut niin monta leivosta, että niitä riitti Emmalle, hänen 3-vuotiaalle siskolleen Reaganille sekä vanhemmille.

– Emme tunteneet häntä, joten se teki tästä vieläkin erityisempää. Hän lähti ja osti nämä kuppikakut, koska hänestä tuntui niin pahalta, että tyttäreni ei voinut olla ystäviensä kanssa, Liz kertoi.

Liz ilahtui niin paljon, että julkaisi tapahtuneesta kuvan Twitteriin. Myöhemmin hän julkaisi videon.

”Meidän FedEx-kuskimme ansaitsee bonuksen”, Liz hehkutti Twitterissä.

Pääsi kiittämään kuskia kasvotusten

Jodanin lähdettyä Liziä jäi kaihertamaan, oliko hän osoittanut kiitollisuuttaan tarpeeksi. Hän tviittasi FedExille Jodanin ystävällisestä teosta. Hän ei olettanut, että asia etenisi siitä mihinkään.

Jodanin poika Austin oli sattunut näkemään tviitin tutun ansiosta ja lähetti isänsä nimen Paternostereille. Niin he alkoivat viestitellä ja Jodan tuli tiistaina uudelleen käymään perheen luona. Kiitoksia lausuttiin vuolaasti puolin ja toisin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jodanin ja Lizin perheet aikovat ilmeisesti tutustua toisiinsa paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat