Ravintolassa työskentelevä Danielle tuli töihin itkuisena – äimistyi nähdessään asiakkaiden jättämän kuitin: "Hyvää uutta vuotta!"

2:11
Videolla Daniellen haastattelu.

Anteliaasta lahjasta uutisoi muun muassa People.com-sivusto.

Michiganilainen tarjoilijana työskentelevä Danielle Franzoni sai uuteen vuoteen oikein mukavan startin, kun sunnuntaina 29. joulukuuta eräs asiakas jätti hänelle 2020 dollarin arvosta tippiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alpenassa sijaitsevassa Thunder Bay River -ravintolassa työskentelevä, kuudennella kuulla raskaana oleva Danielle ei ollut uskoa silmiään nähdessään, että asiakkaan ollut pariskunta oli jättänyt hänelle 23 dollaria maksaneesta ateriasta 2 020 dollaria tippiä. Se on noin 1 812 euroa.

Kuittiin oli kirjoitettu käsin: "Danielle, Happy New Year! 2020 Tip Challenge.” Vapaasti suomennettuna: "Hyvää uutta vuotta, Danielle! Tämä on vuoden 2020 tippaushaaste!"

Rankka tausta

– Kysyin pomoltani, että voiko tämä olla totta, Danielle kertoi Alpena News -sivustolle.

– Tällaista ei tapahdu minun kaltaisilleni ihmisille.

Danielle on entinen huumeidenkäyttäjä. 31-vuotias yksinhuoltaja oli hiljattain muuttanut Alpenaan pysytelläkseen kuivilla. Vielä vuosi sitten hän oli majaillut kodittomille tarkoitetussa yösuojassa.

Juuri ennen töihin lähtöä Danielle oli kuullut, että naapurin talo oli syttynyt palamaan. Daniellella oli myös juuri edessään muutto uuteen, ensimmäiseen omaan kotiin. Kaikki tämä oli aiheuttanut hänessä niin voimakkaan tunnereaktion, että hän oli itkenyt tullessaan töihin.

Liikuttui ystävällisestä eleestä

Tunnetila muuttui täysin, kun hän näki saamansa tipin.

– He eivät tiedä minusta mitään, eivät tiedä, mistä tulen ja kuinka vaikeaa minulla on ollut. He tekivät noin vain, koska olivat niin ystävällisiä.

Danielle oli tätä ennen tukeutunut moniin tahoihin, joilta hän saisi apua raittiina pysymiseen ja saisi elämälleen uuden suunnan.

Rahoille tulee käyttöä

Saamillaan rahoilla Danielle aikoo hakea takaisin menettämänsä ajokortin sekä sisustaa valmiiksi tyttäriensä huoneet. Loput rahat hän aikoo pistää säästöön pahan päivän varalle.

– En ole koskaan pystynyt tekemään sitä. En malta odottaa, että pääsen hommiin.

Danielle päätti osaltaan pistää hyvän kiertämään. Illastaessaan itse hän jätti tarjoilijalle 20.20 dollaria tippiä.

Today.com uutisoi, että myöhemmin esimerkiksi näyttelijä Donnie Wahlberg lähti mukaan haasteeseen ja jätti hänkin tarjoilijalle 2 020 dollaria tippiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja