4-vuotias pikkutyttö kiipeili puussa kypärä päässään – tipahti oksalta traagisin seurauksin

Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin 1:39
Videolla kerrotaan pojasta, jota kiusattiin hänen vaatteidensa takia.

Tyttö oli ilmeisesti lipsahtanut alas oksalta ja jäänyt roikkumaan pyöräilykypärän varaan. Onnettomuudesta uutisoi muun muassa 9 News -sivusto.

8. syyskuuta viime vuonna 4-vuotias Freya Thorpe oli leikkimässä toisen samanikäisen tytön kanssa tyttöjen kotien lähellä Bicesterin kaupungissa Isossa-Britanniassa. Hän laittoi syrjään pyöränsä ja alkoi kiivetä puuhun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuolemantapausta käsitelleessä oikeudenkäynnissä kerrottiin, että tyttö oli "mahdollisesti luisunut" roikkumaan oksalta niin, että kypärän remmi oli ollut tiukasti vasten hänen kurkkuaan.

Kuoli sairaalassa pari päivää myöhemmin

Bicesterissa asuva Elizabeth McCall löysi tytön roikkumasta puun oksasta ja soitti hätänumeroon. Hän oli yrittänyt myös saada tytön alas puusta, mutta ei ollut onnistunut. 

Oikeudessa kuultiin paikalle saapunutta ensihoitajaa, joka kertoi, että paikalla oli ollut myös mies, joka oli yrittänyt elvyttää tyttöä.

Freya vietiin John Radcliffein sairaalaan. Hän kuoli kaksi päivää myöhemmin onnettomuuden seurauksena saamiinsa aivovammoihin.

Onnettomuus suositulla leikkipaikalla

Oikeus tuli siihen tulokseen, että pikkutytön kuolema oli onnettomuus.

Oikeuden istunnossa kerrottiin, että paikka, jossa lapset olivat leikkineet, oli suosittu pikkulasten leikkipaikka. Ympärillä oli 12 taloa.

Lähteet: 9news.com, Bbc.com, Metro

Lue myös:

    Uusimmat