Destiny menetti miehensä ja 1-vuotiaan poikansa rattijuopon vuoksi – vetoaa nyt juhlijoihin: "Kaikki, minkä vuoksi olin elänyt, oli poissa"

7:06
Kalle kielsi viimeiseen asti olevansa alkoholisti – ”Istuin jouluna yksin baarissa ja join”

Destiny menetti miehensä ja poikansa rattijuopon vuoksi. Juhlapyhien kynnyksellä hän haluaa muistuttaa, ettei rattiin tule lähteä humalassa.

Lauantai oli alkanut tavanomaisesti. Destiny Klimaszewski oli ajamassa ystävänsä luo miehensä Coreyn ja 1-vuotiaan poikansa Parkerin kanssa.

– Päivä oli kuten kaikki muutkin. Mieheni heräsi ja meni töihin. Sain olla kotona ja leikkiä poikani kanssa. Olimme ostaneet hänelle halloween-asun päivää aiemmin, joten puin sen hänen ylleen. Sitten otin ihanasta lapsestani kuvat, jotka jäisivät viimeisiksi, Destiny kertoo Good Morning American haastattelussa.

Oli syyskuun 20. päivä vuonna 2014. Matkalla ystäviensä luo Destiny, Corey ja Parker joutuivat onnettomuuteen. Corey ja Parker kuolivat. Myös autoon törmännyt motoristi menehtyi.

Alkoholilla oli osuutta asiaan. Destiny haluaakin jakaa tarinansa juhlapyhien alla, kun erilaisten alkoholijuomien juominen on yleistä.

"Kyselin jatkuvasti, missä vauvani on"

Parker kuoli heti, kun onnettomuus tapahtui. Corey taisteli, mutta menehtyi sairaalassa.

Destiny on onnellinen siitä, ettei muista onnettomuutta.

– Trauma pyyhki kaikki nuo muistot pois. Tiedän, että äitini piti minua rankasti lääkittynä. Kyselin jatkuvasti, missä vauvani on. En voinut tajuta, ettei häntä enää ole, Destiny kuvaa.

Onnettomuuden jälkeen Destiny muutti äitinsä ja isänsä luo.

– Olin niin hukassa ja peloissani. En tiennyt, mitä tehdä, sillä kaikki, minkä vuoksi olin elänyt, oli poissa, Destiny kuvailee.

Hän oli 21-vuotias ja menettänyt kaiken.

Jos juot, älä aja, Destiny muistutti myös loppuvuonna 2018. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minua todella pelotti alkaa taas vanhemmaksi"

Destiny vajosi epätoivoon, mutta lopulta elämä voitti. Surunsa keskellä Destiny tapasi Brettin, josta tulisi hänen aviomiehensä. Destiny avioitui Brettin kanssa vuonna 2017. Vuonna 2018 he saivat pienen pojan, Cohenin.

– Minua todella pelotti alkaa taas vanhemmaksi. Olin huolissani siitä, että kaikki (menneet) tunteet palaisivat enkä olisi enää äiti, joka joskus osasin olla, Destiny kuvaa.

Hän ajattelee edelleen Coreyta ja Parkeria.

– On mennyt viisi vuotta ja alan unohtaa pieniä, tärkeimpiä asioita, (kuten) heidän naurunsa ja tuoksunsa. Tuntuu kuin se kaikki olisi tapahtunut toisessa elämässä. En voi edelleenkään katsoa videoita heistä tai kuunnella heidän ääniään, Destiny kuvaa.

"Jos vain istun ja olen vihainen, annan tuon kuskin viedä minulta muutakin"

Destiny oli pitkään raivoissaan kuskille, joka lähti ajamaan humalassa. Nyt raivo on hellittänyt.

– Minun täytyy ajatella hänen perhettään, joka joutuu myös elämään ilman ihmistä, jota rakasti, Destiny kuvaa.

– Jos vain istun ja olen vihainen, annan tuon kuskin viedä minulta muutakin. Minua todella auttaa tieto siitä, että elämä täällä on väliaikaista ja myöhemmin uskoni kautta ajattelen, että saan viettää iäisyyden Coreyn ja Parkerin kanssa.

Destiny uuden aviomiehensä Brettin ja parin pojan Cohenin kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Coreyn ja Parkerin kuolemien jälkeen heidän elämänsä vieneelle tieosuudelle pystytettiin kyltti, jossa muistutetaan, ettei humalassa tule koskaan ajaa.

Nyt Destiny haluaa kertoa muille, että elämää voi jatkaa ja asioista voi iloita, vaikka mennyttä ei samalla unohtaisikaan. Lisäksi hän haluaa muistuttaa kaikkia sitä, etteivät alkoholi ja autoilu koskaan sovi yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja