28-vuotias sinkku kehitti tehokkaan tavan haalia deittikumppaneita – sai 500 vastausta vuorokaudessa

0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

28-vuotias nainen loi nettikaavakkeen, jolla kiinnostuneet miehet voisivat anoa häntä treffeille. Vuorokaudessa vastauksia saapui yli 500.

Kuten monet muutkin sinkut, myös Philippa Wilson aikoo koronapandemian hellitettyä treffeille – mutta kenen kanssa? Kaksi vuotta sitten poikaystävästään eronnut Philippa keksi nerokkaan idean ongelmaansa: hän päätti antaa miehille mahdollisuuden hakea häntä treffiseurakseen nettilomakkeen avulla.

28-vuotias nainen loi kyselylomakkeen, jolla kiinnostuneet miehet voisivat anoa häntä treffeille – ja julkaisi sen Twitter-tilillään. 24 tunnissa Philippa sai yli 500 vastausta, kertoo Insider.

Näin miehiä etsittiin

Philippa on pitänyt vuoden tauon deittailusta oppiakseen tuntemaan itsensä ja tarpeensa paremmin. Enää hän ei hae suhdetta tunteakseen itsensä kokonaiseksi, vaan hän haluaa löytää pitkäaikaisen, yhteensopivan kumppanin.

Nettikaavakkeeseensa Philippa laati ystäviensä kanssa liudan kysymyksiä, johon "ehdokkaat" saisivat vastata. Kysymyksissä tiedusteltiin esimerkiksi harrastuksia ja sosiaalisen median nimimerkkejä ja kysyttiin, miten vastaaja osoittaa rakkauttaan ja mitä hän hakee naisesta.

Vastaus saapui 687 mieheltä

Yhteensä vastauksia saapui hakuaikana 687. Osa oli puhdasta trollausta, mutta aitoja lomakkeita Philippa kävi ystäviensä kanssa läpi yli kahden viikon ajan. Hän ei esimerkiksi halunnut valita ehdokasta, joka tupakoi; myös liian nuoret karsittiin pois. Sometilien avulla taas tutkittiin ehdokkaiden ulkonäköä.

– Näen, onko viehätystä olemassa, ja haluanko tutustua heihin, Philippa kuvailee.

Philippa jakoi prosessia Twitter-tilillään. Hän sai vastauksia miehiltä, joihin otti yhteyttä lomakkeen perusteella. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Treffeille 10 miehen kanssa

Fyysisesti viehättävien vastaukset lomakkeeseen luettiin. Philippa halusi prosessissa saada käsityksen henkilön huumorintajusta, prioriteeteista ja siitä, miten hän kommunikoi.

Ehdokkaat on supistettu 33 henkilöön, joista kymmenen kanssa Philippa aikoo treffeille. Ongelmaksi kuitenkin on muodostunut se, että Philippa asuu Jamaikalla, mutta deittiehdokkaista kuusi ei. Philippa on kuitenkin valmis etäsuhteeseen.

– Oloni on oikein hyvä valitsemieni henkilöiden suhteen, tutustun edelleen heihin. He vaikuttavat lupaavilta kukin omalla tavallaan, mutta on liian aikaista sanoa mitään, koska kaikki käyttäytyvät nyt parhaalla mahdollisella tavalla, Philippa sanoo.

Hän suosittelee "lomakemetodia" myös muille sinkuille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja