Mainos

17 vuotta vauvan kehossa: Tytön uskomaton taistelu harvinaista tautia vastaan

Singaporelainen Teo Pei Shan joutui elämään yli 17 vuotta vauvan kehossa, kirjoittaa Newsner-sivusto.

Raskauden aikana vauva näytti terveeltä ja synnytys sujui hyvin. Kun tyttö syntyi, lääkärit kuitenkin huomasivat, että hänen jalkansa ja kätensä olivat lyhyemmät kuin vauvoilla yleensä.

Kolmen kuukauden jälkeen tyttö ei enää kasvanut. Hänelle kehittyi terveysongelma toisensa jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Monista tutkimuksista huolimatta lääkärit eivät saaneet selville, mikä tytöllä oli. He epäilivät Sanfilippon syndroomaa, joka on erittäin harvinainen ja vaikuttaa luihin, sisäelimiin ja keskushermostoon.

– Joka kerta, kun luulimme selvinneemme yhdestä asiasta, seurasi kylmä suihku ja jouduimme käymään läpi uuden tunteiden vuoristoradan, kertoi tytön isä Qi Kuan Teo.

Äidin piti irtisanoutua töistä, jotta voisi huolehtia tyttärestään. Perhe vietti enemmän aikaa sairaalassa kuin kodissaan.

3-vuotiaana tytölle kehittyi uniapnea, ja hän kärsi hengitysongelmista. Haasteista huolimatta tytöllä oli positiivinen elämänasenne. Hän oli aina optimistinen, eikä antanut periksi.

– Joskus hän kysyi, miksi näyttää erilaiselta kuin muut lapset, mutta me kerroimme, että hän on erityinen ja uniikki, tytön äiti Chew sanoi.

Äidin mukaan monet vanhemmat katsoivat hänen tytärtään paheksuvasti, mutta monet taas olivat perheen tukena. Perhe sai useita lahjoituksia, joiden ansiosta he pystyivät maksamaan tytön hoidot.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka tyttö näytti ulkoisesti vauvalta, hän oppi kirjoittamaan, puhumaan ja soittamaan pianoa. Hän oli myös monella muulla tapaa kuten tavallinen teini.

17-vuotiaana tytön kunto romahti, ja hän menehtyi sairaalassa vanhempiensa ympäröimänä pitkän taistelun jälkeen.

Lähde: Newsner

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.