Mainos

10-vuotiaan tytön outo katoamismysteeri selviämässä

Yhdysvalloissa poliisi uskoo löytäneensä kuukausi sitten kadonneen tytön maalliset jäännökset.

Hickoryn kaupungin poliisin mukaan maastosta löydetyn luun dna vastaa kadonneen 10-vuotiaan Zahra Bakerin dna:ta.

Tytön vanhemmat ilmoittivat tämän kadonneeksi 9. lokakuuta. Vanhemmat kertoivat nähneensä tytön viimeksi elossa kotona hänen vuoteessaan Hickoryn kaupungissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa.

Muutama viikko ilmoituksen jälkeen nyt tutkittu luu ja tytön käyttämä jalkaproteesi löytyivät pensaikosta. Zahra käytti proteesia, sillä hänen toinen jalkansa oli amputoitu luusyövän takia.

Muita jäännöksiä löytyi muutaman kilometrin päästä haudattuna alueelta, jolla Zahran äitipuoli oli asunut. Näiden jäännösten tutkimukset ovat vielä kesken, joten ei vielä voida varmasti tietää, ovatko ne tytön.

Poliisi ei ole kertonut Zahran kuolintavasta mitään.

Australiassa syntynyt Zahra muutti Yhdysvaltoihin noin kaksi vuotta sitten sen jälkeen, kun hänen isänsä Adam Baker tapasi internetissä naisen, josta tuli pian hänen vaimonsa Elisa Baker.

Zahran ystävät ja sukulaiset kuvailivat tyttöä seuralliseksi ja iloiseksi, vaikka hän sairasti luusyöpää. He kertovat myös, että Zahra ei olisi halunnut muuttaa Yhdysvaltoihin.

Pian katoamisilmoituksen jälkeen poliisi alkoi epäillä Zahran isän ja äitipuolen liittyvän katoamiseen.

Poliisilla oli vaikeuksia löytää ketään, joka olisi nähnyt Zahran elossa katoamista edeltävinä viikkoina ja epäilyttävä tulipalo syttyi perheen kotona vain muutamia tunteja ennen kuin tyttö ilmoitettiin kadonneeksi.

Zahran isän ja äitipuolen on epäilty pahoinpidelleen tyttöä, minkä vuoksi sosiaaliviranomaiset tutkivat perheen tilannetta.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.