Currynmakuinen kanapata

Keino saada curry maistumaan ruoassa, on kuullottaa currya öljyssä tai voissa ensin. Sillä tavoin maku nousee esiin täyteläisenä.

Neljälle

  • 1,5 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl currya
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 pala kanelitankoa
  • 1 pieni sipuli silppuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl persiljasilppua
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan paistinpannussa. Kuullota currya ja sipulisilppua oliiviöljyssä hetki padassa. Lisää tomaattimurska joukkoon. Nosta sen jälkeen lihat, ja loput ainekset pataan.

3. Keitä hiljalleen kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia. Sirottele persiljasilppua valmiin ruoan pinnalle. Tarjoile keitettyä riisiä ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!