Eksoottinen broileripata

Viinirypäleitä, banaaneja ja currya tekevät tavallisesta broilerista jännittävän, uuden ruokalajin.

Neljälle

  • 1 kg broilerin reisifileitä
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • 1 dl kermaa
  • 140 g pekonisuikaleita
  • 2 banaania
  • currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat, ruskista ne ympäriinsä voissa pannulla ja siirrä pataan. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Laita runsaat puolet niistä pataan. Keitä hiljaa kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Lisää kerma ja mausta currylla.

2. Paista pekoni kevyesti ja nosta pataan. Halkaise banaanit pitkittäin ja laita ne pataan ylimmäksi yhdessä loppujen rypäleiden kanssa. Tarjoile riisin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.