Suomen surkein kuski -kisaaja kyseenalaistaa vilkun käyttöä: "Se on tylsä ja ei tartte"

Italialainen Paolo kyseenalaistaa vilkun käyttöä: "Se on tylsä, miksi mun pitää?" 1:09
Katso esimakua Suomen surkein kuski -kaudesta!

Suomen surkein kuski -sarjassa kyseenalaistetaan vilkun käyttöä. 

Suomen surkein kuski palaa ruutuun uuden yhdeksännen tuotantokauden jaksoin 28. huhtikuuta. Tälläkin kaudella kahdeksan surkeaa kuskia käy rattien takana läpi tunneskaala aina epätoivosta iloisiin onnistumisiin, kun kehnot kuskit apukuskeineen kilpailevat keskenään selvittääkseen kuka on heistä se kaikkein surkein. 

Kauden aloitusjaksossa kuskit esittelevät ajotaitonsa moniosaisessa lähtötasotestissä, jossa arvioidaan kilpailijoiden ajoneuvon hallintataidot. Tapaamme muun muassa Suomessa 10 vuotta asuneen italialaisen Paolon

– Ongelma on, että kun ajan, laulan koko ajan enkä keskity. En tykkää laittaa vilkkua koko ajan, se on tylsä ja ei tartte! Miksi pitää laittaa vilkku, kun menen oikealle puolelle? Ei ole pakko! Paolo kertoo ajofilosofiastaan. 

Miten Paolo suoriutuu? Katso esimakua tulevasta kaudesta ylhäällä olevalta videolta!

Ohjelman juontajana jatkaa Eero Ettala ja kilpailijoiden suoritukset arvioivat formulakuski Emma Kimiläinen, ajoasiantuntija Sari Nuolikoski sekä ajovalmentaja Tuomo Nikkola

Suomen surkein kuski, 9. kausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.4. klo 20 alkaen. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat