Uunissa paistetut nektariinit
Ellet löydä panko-muruja voit hyvin käyttää tavallisia korppujauhoja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 kiinteää nektariinia
- 4 tl fariinisokeria
- ½ dl pankoa tai korppujauhoja
- 2 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
- 4 rkl hunajaa
Tarjoiluun
- vaniljakastiketta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise nektariinit, poista kivet ja laita hedelmänpuolikkaat uuninkestävään vuokaan. Laita teelusikallinen fariinia kiven jättämiin koloihin, ripottele päälle panko ja seesaminsiemenet.
2. Paista uunissa n. 30 minuuttia.
3. Norota päälle hunajaa, tarjoile vaniljakastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka