Letut nektariinilla
Julkaistu
Amerikkalaiset letut ovat täydellistä aamiaista, varsinkin viikonloppuisin. Nektariinit antavat ruokaan raikkautta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl piimää
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl voisulaa
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- 2 nektariinia
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Vatkaa muna ja piimä, sihtaa mukaan jauhot ja leivinjauhe samalla sekoittaen. Lisää suola ja voisula, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista kullanruskeita lettuja voissa molemmin puolin.
3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko ne ohuesti. Tarjoile nektariinilohkot ja vaahterasiirappi lettujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa