Letut nektariinilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5648440/landscape16_9/515/290/dbd6b2030ad7a2d18bb8c494d0d9753b/Ty/902707-3889.jpg)
Amerikkalaiset letut ovat täydellistä aamiaista, varsinkin viikonloppuisin. Nektariinit antavat ruokaan raikkautta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl piimää
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl voisulaa
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- 2 nektariinia
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Vatkaa muna ja piimä, sihtaa mukaan jauhot ja leivinjauhe samalla sekoittaen. Lisää suola ja voisula, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista kullanruskeita lettuja voissa molemmin puolin.
3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko ne ohuesti. Tarjoile nektariinilohkot ja vaahterasiirappi lettujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka