Banaanijälkiruoka
Julkaistu
Valitse mielipähkinöitäsi tähän jälkiruokaan. Vaniljajäätelö sopii hyvin oheen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
3-4 hengelle
- 3 banaania
- 2 rkl sokeria
- 1 tl kanelijauhetta
- 50 g pähkinöitä
- 1 dl rusinoita
- 50 g voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Halkaise banaanit pitkittäin ja aseta ne uunivuokaan.
2. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele banaanien päälle. Rouhi pähkinät ja ripottele nekin, kuten myös rusinat banaanien ylle.
3. Höylää kylmästä voista lastuja ylimmäksi. Paista uunin keskitasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan