Kutsujen kunkku kinkkupaistos
Leikkaa kinkusta reiluja viipaleita. Tämä on täydellinen ruoka tehtäväksi yli jääneestä joulukinkusta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 8 viipaletta kinkkua
- 2 rkl mangochutneyta
- 2 rkl chilikastiketta
- 2 tl dijonsinappia
- 2 rkl kahvikermaa
- korppujauhoa
- 1-2 rkl voisulaa
- suikaloitua paprikaa ja ananasta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita chutney, chilikastike, sinappi ja kerma ja levitä seosta kinkkusiivuille.
2. Taita kinkkusiivut kahtia ja lado ne uunivuokaan hieman limittäin. Penslaa kevyesti voisulalla ja ripota päälle hieman korppujauhoa
Nosta uunin keskitasolle 15-20 minuutiksi.
3. Tarjoile paprika- ja ananassuikaleiden kanssa. Keitetyt perunat tai riisi sopivat myös lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti