Vegaaninen tofu-suklaamousse
Vegaanisen ruokablogin, Anniina’s Kitchen, pitäjän Anniina Kotirannan yksi suosikkiraaka-aineista on monipuolinen tofu. Suolaisten ruokien lisäksi yksi Kotirannan bravuureista on tofu-suklaamousse.
- Ruokavalio: Vegaaninen
Ainekset
- (2–3 annosta)
- 250 g pehmeää tofua (silken tofu)
- 125 g vegaanista tummaa suklaata
- 2 rkl agavesiirappia
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Soseuta tofu sekä siirappi tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
2. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tofun sekaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Mausta vielä suolalla ja siirrä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään ennen tarjoilua.
Resepti: Anniina Kotiranta/ Anniina’s Kitchen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi