Uuden sadon hölskytyskurkut
Julkaistu
Nyt saa olla luova. Tarjoiluehdotuksessa kurkut on aseteltu houkuttelevasti koverrettuun kesäkurpitsaan!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g kurkkua
- 1/2 tl suolaa
- 3 tl Mausteista Etikkaa
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
Laita viipaleet/kuutiot syvälle lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Laita päälle toinen lautanen. Hölskytä kurkkuviipaleita lautasten välissä jonkin aikaa, jotta kurkuista alkaa irrota nestettä.
Mausta kurkut etikalla ja ripottele pinnalle tilliä. Jäähdytä ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa