Tuoresuolattua lohta Modenan tapaan
Julkaistu
Ylelliset lohifileet käyvät kevyenä alkupalana! Annos on myös gluteeniton ja kananmunaton.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g lohta fileenä
- 1 rkl karkeata suolaa
- 1 tl sokeria
- 1 tl rouhittua valkopippuria
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- tilliä
- 1 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Hiero fileen pintaan suola, sokeri, rouhitut pippurit ja tilli. Pirskottele balsamietikkaa fileelle ja kääri filee tiukasti kelmuun.
Laita jääkaappiin kevyen painon alle ja anna maustua vuorokausi.
Pyyhi fileen pinta puhtaaksi ja leikkaa viistosti ohuita viipaleita. Rullaa lohiruusukkeet lautaselle ja tarjoa balsamietikan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti