Tomaattiturskaa foliossa
Kalapaketit voit valmistaa myös muusta kalasta, esimerkiksi lohen annospaloista. Voit myös laittaa pinaatin pakettiin vaihtelun vuoksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- n. 200 g turskafileetä
- 2 tomaattia
- suolaa
- 1 tl sitruunamehua
- hieman murustettua rakuunaa
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- ½ pkt pakastettua lehtipinaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille. Suolaa, purista päälle sitruunamehua ja peitä viipaloidulla tomaatilla. Ripottele päälle tilliä ja rakuunaa, kääri folio paketiksi.
2. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia tai kunnes kala tuntuu kypsältä.
3. Sulata pinaatti, ryöppää se nopeasti kiehuvassa, suolatussa vedessä. Valuta. Tarjoile pinaatti ja toinen tomaatti kalapaketin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje