Tomaattimunat

Kuka sanoi, että kevyen ruoan pitäisi olla tylsää? Valitse hienoja, kiinteitä tomaatteja. Tämän ruokalajin voit valmistaa myös useammalle.

Yhdelle

  • 2 isoa tomaattia
  • suolaa
  • 2 pientä kananmunaa
  • muutama kuorittu katkarapu
  • tilliä ja salaattia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa tomaateista ”hattu” irti ja koverra sisus. Suolaa tomaatinkuoret sisältä.

2. Riko muna molempiin tomaatteihin ja laita ne vadilla uuniin kunnes munat ovat jähmettyneet.

3. Tarjoile katkarapujen ja tillin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja