Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Teryaki-katkarapuvermiselli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garam tarjoaa vuoden alkuun maukasta katkarapuvermiselliä. Annos sopii mainiosti myös ruokavaliotaan keventäville ja on helppo valmistaa.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 300 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl teriyaki-kastiketta
  • 1 pss riisivermiselliä
  • 1 prk mangoviipaleita
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl sesaminsiemeniä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl seesamiöljyä

Valmistusohje

Liota vermisellit haaleassa vedessä pehmeiksi. Sulata katkaravut ja marinoi ne teriyaki-kastikkeella.

Suikaloi mango ja sipuli ja paista ne nopeasti kuumalla pannulla sesamöljyssä. Lisää viipaloidut valkosipulinkynnet ja sesaminsiemenet. Kuullota hetki ja mausta sitruunamehulla.

Kuumenna hyvin ja lisää valutetut vermisellit ja aivan lopuksi katkaravut. Älä enää kuumenna paljon, jotta ravut eivät sitkistyisi. Lisää teriyaki-kastiketta valmiiseen annokseen tarpeen mukaan.

Lisää aiheesta:

Thai-katkaravutGrillattuja makrillifileitäGluteeniton katkarapuwokkiJogurttiperunatKatkarapuja udonnuudeleiden keraGrillatut lohikyljykset
KatkarapupastaKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätNopeat ja helpotPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta
  • 29.05.202109:15
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen katkarapupasta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Teryaki-katkarapuvermiselli

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Mäti-katkarapupasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera