Mainos
Mainos

17.12.2014 Resepti Teresa Välimäen kirjasta Hyvää joulua (WSOY 2014.

4-6 annosta

  • 150 g mätiä
  • 1 dl kermaa
  • 120 g smetanaa
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 2 pientä punasipulia pieninä kuutioina
  • mustapippuria
  • tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • (suolaa tarvittaessa)

Valmistusohje

Valuta mäti siivilässä. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää smetana hyvin sekoittaen. Lisää kerma-smetanavaahdon joukkoon loput ainekset ja sekoita. Koristele ruohosipulilla ja tarjoa ohuiden paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden kanssa tai blinien kera!

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.