Mainos

Mäti-punasipulivaahdon resepti on Teresa Välimäen kirjasta Hyvää joulua (WSOY 2014).

Ainekset

150 g mätiä

1 dl kermaa

120 g smetanaa

2 rkl sitruunan mehua

2 pientä punasipulia pieninä kuutioina

mustapippuria

tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

(suolaa tarvittaessa)

Valmistusohje

Mäti-punasipulivaahto valmistuu näin:

Annoksia: 4-6

  1. Valuta mäti siivilässä.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää smetana hyvin sekoittaen.
  3. Lisää kerma-smetanavaahdon joukkoon loput ainekset ja sekoita.
  4. Koristele ruohosipulilla ja tarjoa ohuiden paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden kanssa tai blinien kera!

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja