Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto

5:04Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto
Julkaistu 17.12.2014 14:13(Päivitetty 19.12.2019 15:16)

Mäti-punasipulivaahdon resepti on Teresa Välimäen kirjasta Hyvää joulua (WSOY 2014).

Ainekset

  • Ainekset
  • 150 g mätiä
  • 1 dl kermaa
  • 120 g smetanaa
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 2 pientä punasipulia pieninä kuutioina
  • mustapippuria
  • tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • (suolaa tarvittaessa)

Valmistusohje

Mäti-punasipulivaahto valmistuu näin:

Annoksia: 4-6

  1. Valuta mäti siivilässä.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää smetana hyvin sekoittaen.
  3. Lisää kerma-smetanavaahdon joukkoon loput ainekset ja sekoita.
  4. Koristele ruohosipulilla ja tarjoa ohuiden paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden kanssa tai blinien kera!

Lisää aiheesta:

SillikaviaariPetit chouxSilli-munasalaattiKermainen rapusalaattiMuikunmäti lisäkkeineenVoisulasilli
GraavikalaMakuja ja ElämääJouluBlinikausiPäivän reseptiPikkujoulutUusivuosiTeresa VälimäkiAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Graavikala
  • 30.06.202307:55
    Graavilohi

    Graavilohi nejällä tapaa – helppo keino saada kalasuosikista entistä parempaa!

  • 22.12.202115:33
    Graavilohi

    Maailman paras graavilohi Harri Syrjäsen tapaan

  • 16.12.202112:18
    Lohifilee

    Jääkellarin lohi – Henri Alénin ohje

  • 15.12.201707:25
    Marinoitu kala

    Graavisiikaceviche

  • 04.12.201708:11
    Itsenäisyyspäivän herkut

    Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin