Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt kalkkunakääröt

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 8 viipaletta savustettua kalkkunanrintaa
  • 2 avokadoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 rkl sitruunamehua

Koristeeksi

  • 1 ruukku basilikaa
  • öljyä paistamiseen
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 ruukku vihreää salaattia
  • 4 rkl pinjansiemeniä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Huuhtele salaatinlehdet. Puolita tomaatit. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille. Irrota basilikanlehdet varsista. Säästä muutama lehti koristeeksi. Suikaloi loput lehdet ja kuullota ne nopeasti öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon pinjansiemenet ja suolaa.

2. Puolita avokadot ja poista siemenet. Soseuta avokadojen malto ja sekoita joukkoon suolaa ja pippuria. Purista sekaan sitruunamehu ja sekoita huolella. Nosta avokadososenokare jokaiselle kalkkunaviipaleelle ja kääri ne rullalle.

3. Asettele kalkkunakääröt salaattipedille, koristele kirsikkatomaateilla sekä basilikanlehdillä ja jaa basilika-pinjansiemensekoitus päälle. Purista annoksille sitruunamehua ja tipauta muutama tippa oliiviöljyä juuri ennen tarjoilua.

Kalkkunakääröt ovat mukava alkupala tai noutopöydän herkku. Kauniina kesäpäivänä ne käyvät kevyeksi lounaaksikin uusien perunoiden kera. Kaiken lisäksi tämä on helposti laitettava herkku ja sopii myös painoaan tarkkaileville. Noutopöydän lajiksi tämä ohje on helppo tuplata tai triplata.

Lisää aiheesta:

Kinkkurullat avokadon ja parsan keraFetajuustosalaatti munanlohkojen keraWaldorfinsalaatti majoneesillaHaalea vegesalaattiKreikkalainen salaatti anjovisfileiden keraJääkylmä minttu-jogurttikeitto
KalkkunaaKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonVappuUusivuosiKeventäjätBrunssiAlkuruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa
  • 26.04.202408:45
    Välipalat

    Nopeat kalkkunawrapit

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Täytetyt kalkkunakääröt

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kalkkuna-waldorfsalaatilla täytetyt voileivät

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tuliset kalkkunatikut

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Täytetty kalkkuna