Sitruunasilli
Julkaistu
Silliä sitruunamehun kanssa: erilaista, mutta virkistävän raikasta. Kokeile vastakeitettyjen perunoiden kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yksi annos
- 1 prk liotettua silliä
- 1 dl vettä
- 5 rkl sokeria
- 2 sitruunaa, mehu +
- suikaloitu kuori
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 2-3 dl purjosuikaleita
- tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa silli palasiksi.
2. Sekoita vesi, sokeri, sitruunoiden mehu ja suikaloitu kuori sekä pippuri.
3. Kaada sillipalojoen päälle ja sekoita. Anna maustua 5-6 tuntia.
4. Sirottele purjo ja tilli sillin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti