Sipulisilliä ja tilliä

Sipulin ja tillin kera säilötty silli herättää ehkä nostalgisia muistoja lapsuudesta? Tällaista silliä isoäiti valmisti lapsuuden joulupöytään.

Neljälle

  • 4 säilöttyä sillifileetä
  • 1 iso keltasipuli, hienonnettu
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Valuta fileet hyvin.

2. Sekoita etikka, vesi ja sokeri liemeksi, lientä ei tarvitse keittää.

3. Leikkaa fileet viistoiksi paloiksi. Lado kerroksittain sipulin ja tillin kanssa lasipurkkiin.

4. Kaada päälle liemi, anna sillin maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!