Mainos
Mainos

Sipulin ja tillin kera säilötty silli herättää ehkä nostalgisia muistoja lapsuudesta? Tällaista silliä isoäiti valmisti lapsuuden joulupöytään.

Neljälle

  • 4 säilöttyä sillifileetä
  • 1 iso keltasipuli, hienonnettu
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Valuta fileet hyvin.

2. Sekoita etikka, vesi ja sokeri liemeksi, lientä ei tarvitse keittää.

3. Leikkaa fileet viistoiksi paloiksi. Lado kerroksittain sipulin ja tillin kanssa lasipurkkiin.

4. Kaada päälle liemi, anna sillin maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.