Sherrysilli
Sherrysilli näyttää mukavalta joulupöydässä punaisen värinsä ansiosta. Ja sitä paitsi se on hyvää. Liemi vain sekoitetaan, sitä ei tarvitse keittää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 liotettua sillifileetä
- ½ dl etikkaa
- 1 dl kidesokeria
- 1 ½ dl vettä
- 3 dl tomaattimehua
- 1 punasipuli viipaleina
- 1 pieni porkkana viipaleina
- 8 kokonaista maustepippuria
- 1 laakerinlehti
- 2 rkl kuivaa sherryä
Valmistusohje
1. Sekoita etikkaliemi etikasta, sokerista, vedestä, tomaattimehusta ja sherrystä. Sekoita kunnolla, jotta sokeri liukenee. Mausta maustepippureilla ja laakerinlehdellä.
2. Laita hyvin valutetut sillifileet liemeen. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 vuorokausi.
3. Paloittele sillit ja koristele hienonnetulla punasipulilla, porkkanalla ja rouhituilla maustepippureilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan