Salaattia sellerillä ja parmalla
Julkaistu
Tämä kevyt salaatti sopii loistavasti alkuruoaksi. Parmankinkun voi vaihtaa muuhun ilmakuivattuun kinkkuun.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- ½ juuriselleri
- 1 tl viinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Koristeluun
- punajuuren lehtiä
- paahdettuja pinjansiemeniä
Valmistusohje
1. Asettele kinkkuviipaleet neljälle lautaselle.
2. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Sekoita raasteeseen viinietikka, öljy, suola ja pippuri, asettele seos kinkulle.
3. Koristele punajuuren lehdillä ja pinjansiemenillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti