Salaatti hirssin, papujen ja puy-linssien kera
Julkaistu
On käytännöllistä keittää hirssiä, papuja ja linssejä valmiiksi jääkaappiin tulevaa käyttöä varten. Sitten voi nopeasti sekoittaa itselleen salaatin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 dl keitettyä hirssiä
- 1 purkki punaisia papuja
- 2 dl keitettyjä puy-linssejä
- 2 dl vihreitä herneitä
- 1 punainen paprika
- 1 dl mustia oliiveja
- 1 ruukku rucolaa
- suolahiutaleita ja jauhettua mustapippuria
- 4 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Huuhtele pakasteherneet kuumassa vedessä ja valuta. Kuutioi paprika.
2. Sekoita hirssi, punaiset pavut, linssit, herneet, paprika ja oliivit. Mausta suolalla, pippurilla, öljyllä ja sitruunamehulla.
3. Asettele salaatista tai rucolasta peti tarjoiluvadille. Laita hirssisalaatti pedille. Vinkki: Hienonna pieni punasipuli ja sekoita mukaan salaattiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti