Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Riisi-katkarapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Salaattiateriasta saat täyttävämmän lisäämällä annokseen riisiä.

Ainekset

  • noin 4 dl keitettyä riisiä
  • 0,5 jäävuorisalaatti revittynä
  • 0,5 kurkku kuutioituna
  • 1 pussi (180 g) katkarapuja (pakaste)
  • 1 purkki (425/250 g) mangoa
  • 1-2 dl herneitä (pakaste)
  • 0,5 dl korianteria hienonnettuna
  • 1-2 rkl limetin mehua
  • 0,5 tl limetin kuorta
  • 0,5 tl suolaa
  • tabascoa

Valmistusohje

Asettele riisi, salaatti ja kurkku salaattipetiksi. Yhdistä sulatettuihin rapuihin valutettu, kuutioitu mango, sulatetut herneet ja korianteri. Mausta seos limetillä, suolalla ja tabascolla.

Kumoa rapuseos salaatille ja tarjoile.