Riisi-katkarapusalaatti
Julkaistu
Salaattiateriasta saat täyttävämmän lisäämällä annokseen riisiä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- noin 4 dl keitettyä riisiä
- 0,5 jäävuorisalaatti revittynä
- 0,5 kurkku kuutioituna
- 1 pussi (180 g) katkarapuja (pakaste)
- 1 purkki (425/250 g) mangoa
- 1-2 dl herneitä (pakaste)
- 0,5 dl korianteria hienonnettuna
- 1-2 rkl limetin mehua
- 0,5 tl limetin kuorta
- 0,5 tl suolaa
- tabascoa
Valmistusohje
Asettele riisi, salaatti ja kurkku salaattipetiksi. Yhdistä sulatettuihin rapuihin valutettu, kuutioitu mango, sulatetut herneet ja korianteri. Mausta seos limetillä, suolalla ja tabascolla.
Kumoa rapuseos salaatille ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan