Mainos
Mainos

Mistä tahansa grillipäivällisestä tulee juhla-ateria, kun grilliruoka saa seurakseen herkullisen raakaraastelautasen.

Neljälle

  • 1 porkkana
  • 1 punajuuri
  • ½ retikka
  • 50 g salaatinlehtiä
  • 50 g mangoldia
  • 50 g pinaattia
  • 1/3 lavakurkku
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1 dl tuoreita härkäpapuja
  • 1 kesäkurpitsankukka

Kastike

  • ½ dl puristettua sitruunamehua
  • ½ dl vettä
  • 2 tl hunajaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita sitruunamehu, vesi, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi.

2. Kuori ja raasta porkkana, punajuuri ja retikka. Huuhtele salaatinlehdet, mangoldi ja pinaatit.

3. Asettele vihannekset tarjoiluvadille. Pirskota päälle kastiketta ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.