Mistä tahansa grillipäivällisestä tulee juhla-ateria, kun grilliruoka saa seurakseen herkullisen raakaraastelautasen.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 porkkana
- 1 punajuuri
- ½ retikka
- 50 g salaatinlehtiä
- 50 g mangoldia
- 50 g pinaattia
- 1/3 lavakurkku
- 2 lehtisellerin vartta
- 1 dl tuoreita härkäpapuja
- 1 kesäkurpitsankukka
Kastike
- ½ dl puristettua sitruunamehua
- ½ dl vettä
- 2 tl hunajaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Sekoita sitruunamehu, vesi, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi.
2. Kuori ja raasta porkkana, punajuuri ja retikka. Huuhtele salaatinlehdet, mangoldi ja pinaatit.
3. Asettele vihannekset tarjoiluvadille. Pirskota päälle kastiketta ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.