Raakaraastelautanen

Mistä tahansa grillipäivällisestä tulee juhla-ateria, kun grilliruoka saa seurakseen herkullisen raakaraastelautasen.

Neljälle

  • 1 porkkana
  • 1 punajuuri
  • ½ retikka
  • 50 g salaatinlehtiä
  • 50 g mangoldia
  • 50 g pinaattia
  • 1/3 lavakurkku
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1 dl tuoreita härkäpapuja
  • 1 kesäkurpitsankukka

Kastike

  • ½ dl puristettua sitruunamehua
  • ½ dl vettä
  • 2 tl hunajaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita sitruunamehu, vesi, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi.

2. Kuori ja raasta porkkana, punajuuri ja retikka. Huuhtele salaatinlehdet, mangoldi ja pinaatit.

3. Asettele vihannekset tarjoiluvadille. Pirskota päälle kastiketta ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!