Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punaviinimarinoitu silli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sillistä tulee tummaa ja kaunista punaviinin ja fariinisokerin ansiosta. Kun eri sillilajit näyttävät erilaisilta, tarjoilukin on kauniimpaa ja hauskempaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 4 liotettua sillifileetä
  • 1 ½ dl etikkaa
  • 1 dl fariinisokeria
  • 4 rkl haaleaa vettä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 4 rkl punaviiniä
  • 4 rkl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl hienonnettua sipulia

Koristeluun

  • ½ hienonnettu punasipuli

Valmistusohje

1. Keitä etikka, sokeri ja vesi niin että sokeri liukenee. Lisää öljy, punaviini ja ketsuppi etikkaliemeen. Anna jäähtyä.

2. Hienonna sipuli. Lado lasipurkkiin kerroksittain silliä ja sipulia, kaada liemi päälle ja sulje purkki. Anna sillin maustua kylmässä 2-3 vuorokautta.

3. Leikkaa silli viistoiksi paloiksi. Siivilöi niiden päälle hieman lientä ja koristele vastahienonnetulla punasipulilla.

Lisää aiheesta:

Raikas sitruunasilliSipulisilliä ja tilliäSherrysilliJoulusilliSilliä mausteliemessäNopea lasimestarinsilli
MaustesilliKananmunatonGluteenitonLaktoositonLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli
  • 21.12.201509:05
    Päivän resepti

    Hellapoliisin sinappisilli

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Raikas sitruunasilli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Joulun sherrysilli

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keltainen silli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kuminasilli