Punajuurisalaatti
Tämä on värikäs lisuke, joka sopii hyvin grilliruoalle. Käytä muovikäsineitä, kun kuorit ja suikaloit raakaa punajuurta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 isoa, tuoretta punajuurta
- 1 keltasipuli
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 ruukku minttua
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi punajuuret ja sipuli, laita ne kulhoon ja kääntele mukaan öljy, viinietikka, suola ja pippuri.
2. Laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Revi mintusta lehdet ja koristele salaatti niillä juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti