Punaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaalia

Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harperin kirjasta löytyy monia herkullisia ja vähäkalorisia reseptivinkkejä!

AINEKSET

  • ½ ruokalusikallista punaista currytahnaa
  • 115 g luutonta ja nahatonta kananrintaa, leikattuna 2,5 cm kuutioiksi
  • 1,2 dl kevytkookosmaitoa
  • 1,2 dl pilkottua mangoa
  • 4,8 dl pilkottua lehtikaalia

Valmistusohje

OHJEET:

1. Pane pieni kattila kuumenemaan keskilämmölle. Lisää currytahna ja kuumenna 1 minuutti.

2. Lisää joukkoon kanat ja sekoita. Ruskista 3 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Lisää kookosmaito ja mango. Kiehauta, alenna sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 6 minuuttia.

4. Lisää lehtikaali ja kypsennä, kunnes se pehmenee.

RAVINTOSISÄLTÖ:

363 kilokaloria, 34 g proteiinia, 26 hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!