Punaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaalia
Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harperin kirjasta löytyy monia herkullisia ja vähäkalorisia reseptivinkkejä!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
AINEKSET
- ½ ruokalusikallista punaista currytahnaa
- 115 g luutonta ja nahatonta kananrintaa, leikattuna 2,5 cm kuutioiksi
- 1,2 dl kevytkookosmaitoa
- 1,2 dl pilkottua mangoa
- 4,8 dl pilkottua lehtikaalia
Valmistusohje
OHJEET:
1. Pane pieni kattila kuumenemaan keskilämmölle. Lisää currytahna ja kuumenna 1 minuutti.
2. Lisää joukkoon kanat ja sekoita. Ruskista 3 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää kookosmaito ja mango. Kiehauta, alenna sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 6 minuuttia.
4. Lisää lehtikaali ja kypsennä, kunnes se pehmenee.
RAVINTOSISÄLTÖ:
363 kilokaloria, 34 g proteiinia, 26 hiilihydraatteja, 6 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa