Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaalia

Julkaistu 23.04.2013 13:34

Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harperin kirjasta löytyy monia herkullisia ja vähäkalorisia reseptivinkkejä!

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

AINEKSET

  • ½ ruokalusikallista punaista currytahnaa
  • 115 g luutonta ja nahatonta kananrintaa, leikattuna 2,5 cm kuutioiksi
  • 1,2 dl kevytkookosmaitoa
  • 1,2 dl pilkottua mangoa
  • 4,8 dl pilkottua lehtikaalia

Valmistusohje

OHJEET:

1. Pane pieni kattila kuumenemaan keskilämmölle. Lisää currytahna ja kuumenna 1 minuutti.

2. Lisää joukkoon kanat ja sekoita. Ruskista 3 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Lisää kookosmaito ja mango. Kiehauta, alenna sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 6 minuuttia.

4. Lisää lehtikaali ja kypsennä, kunnes se pehmenee.

RAVINTOSISÄLTÖ:

363 kilokaloria, 34 g proteiinia, 26 hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Lisää aiheesta:

Yrteillä maustettu paahdettu kananrintaRosmariini-sitruunalohta ja paahdettua parsaaKurpitsakeittoa ja paistettuja valkopapujaLammas-kaalikeittoTuhti tomaattikeittoFenkolikeitto
KanacurryKanaaKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanacurry
  • 08.01.202209:00
    Kanakeitto

    Harri Syrjäsen thaimaalainen red curry -kanakeitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Broileri currykastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Currykana, pinaattiriisi ja raita

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Mausteinen broilericurry

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Keitetty kana currykastikkeessa