Kauli vain taikina ohueksi ja ota isohkoja pyöreitä pipareita, paista sellaisenaan.Täytä marjasoseella tai -hillolla, rahkaseoksella ja tuoreilla marjoilla Jos haluat, että leivoskeksit pysyvät rapeina, täytä ne vasta juuri ennen tarjoilua

Kotimaisista marjoista ja Kauramurotaikinasta saat aikaan ihania leivoksia pyhäinpäiväksi.
Kauli vain taikina ohueksi ja ota isohkoja pyöreitä pipareita, paista sellaisenaan.Täytä marjasoseella tai -hillolla, rahkaseoksella ja tuoreilla marjoilla Jos haluat, että leivoskeksit pysyvät rapeina, täytä ne vasta juuri ennen tarjoilua
Kaaviloi kaulimella sulaneesta taikinasta isohkoja pipareita, halkaisija voi olla n. 8 cm. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min. Jäähdytä pohjat.
Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja halutessasi kookoshiutaleilla, lisää rahka.
Kokoa leivokset. Kostuta keksejä hieman vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Kokoa aina 2-3 päällekkäisestä keksistä leivos. Levitä väleihin karpalo- tai puolukkahilloa ja marjoja sekä rahkaseosta. Levitä leivosten päälle loppu rahkaseos. Koristele marjoin ja tuorein yrtein.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy