Perunasalaattia korianterilla
Maustamme tämän perunasalaatin juustokuminalla ja tuoreella kuminalla. Se sopii mainiosti grillatun lihan kaveriksi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Neljälle
- ½ kg keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
- 1 punasipuli
- 1 jäävuorisalaatti
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita öljy, viinietikka, juustokumina, suola ja pippuri kastikkeeksi.
2. Kuori ja suikaloi sipuli, ripottele päälle suolaa ja anna levätä 10 minuuttia. Huuhtele pois suola. Huuhtele ja puhdista salaatinlehdet, suikaloi ne hienosti.
3. Pohjusta tarjoiluvati salaatilla. Kääntele kastike perunoihin, lisää sipuli ja korianteri. Asettele seos salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti