Maustamme tämän perunasalaatin juustokuminalla ja tuoreella kuminalla. Se sopii mainiosti grillatun lihan kaveriksi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Neljälle
- ½ kg keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
- 1 punasipuli
- 1 jäävuorisalaatti
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita öljy, viinietikka, juustokumina, suola ja pippuri kastikkeeksi.
2. Kuori ja suikaloi sipuli, ripottele päälle suolaa ja anna levätä 10 minuuttia. Huuhtele pois suola. Huuhtele ja puhdista salaatinlehdet, suikaloi ne hienosti.
3. Pohjusta tarjoiluvati salaatilla. Kääntele kastike perunoihin, lisää sipuli ja korianteri. Asettele seos salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!