Perunasalaatti pähkinöillä

Peruna, chili ja korianteri antavat tälle ruokalajille hieman eteläamerikkalaista makua. Tarjoile lisukkeena grillatulle lihalle.

Neljälle

  • 8 keitettyä, kylmää perunaa
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 2 rkl valkoviiniä
  • 2 tl chilihiutaleita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 hopeasipuli
  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • muutama oksa tuoretta korianteria
  • jäävuorisalaattia

Valmistusohje

1. Viipaloi keitetyt ja jäähtyneet perunat ja lado niitä vuorotellen astiaan öljyn, valkoviinin, chilihiutaleiden, suolan ja pippurin kanssa. Anna maustua kylmässä hetki.

2. Kuori ja hienonna sipuli, rouhi pähkinät.

3. Aseta jäävuorisalaattia tarjoilukulhon pohjalle. Lisää perunasalaatti ja ripottele päälle sipulia ja pähkinöitä. Koristele tuoreella korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!