Paistettu tonnikalariisi

Tämä simppeli tonnikalariisi on kuin luotu perjantairuoaksi. Terveellistä, herkullista ja täyttävää.

Ainekset

  • 6-8 dl keitettyä riisiä
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika
  • 300 g parsakaalia
  • 2 rkl sitruunaoliiviöljyä
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 2 prk tonnikalaa
  • nippu basilikaa
  • 2 rkl basilikaoliiviöljyä

Valmistusohje

Pilko sipuli, paprika ja parsakaali parin sentin paloiksi. Kuumenna pannulla öljyä ja paista paloja siinä niin, että ne saavat öljyä kaikille pinnoilleen. Lisää riisi ja soija ja jatka paistamista niin, että riisi kuumenee. Kumoa tonnikalasäilykkeet riisin joukkoon ja kuumenna taas. Mausta reilulla määrällä leikattua basilikaa ja lorauksella basilikaoliiviöljyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.