Paistettu tonnikalariisi
Tämä simppeli tonnikalariisi on kuin luotu perjantairuoaksi. Terveellistä, herkullista ja täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 6-8 dl keitettyä riisiä
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 300 g parsakaalia
- 2 rkl sitruunaoliiviöljyä
- 4 rkl soijakastiketta
- 2 prk tonnikalaa
- nippu basilikaa
- 2 rkl basilikaoliiviöljyä
Valmistusohje
Pilko sipuli, paprika ja parsakaali parin sentin paloiksi. Kuumenna pannulla öljyä ja paista paloja siinä niin, että ne saavat öljyä kaikille pinnoilleen. Lisää riisi ja soija ja jatka paistamista niin, että riisi kuumenee. Kumoa tonnikalasäilykkeet riisin joukkoon ja kuumenna taas. Mausta reilulla määrällä leikattua basilikaa ja lorauksella basilikaoliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan