Paistettu siika

4:lle hengelle

  • noin 800 g siikafileitä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Kuivaa kalan nahkapuoli talouspaperilla. Lämmitä paistinpannu todella kuumaksi ja lisää pannulle oliiviöljy. Paista siikafileet nahkapuoli alaspäin kunnes kala on lähes kypsä. Ota pannu pois liedeltä ja tarjoile neulapavut. Käännä kala pannulla pariksi sekunniksi juuri ennen tarjoilua ja aseta kala papujen päälle nahkapuoli ylöspäin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!