Paella broilerin, katkarapujen ja sienten kera

Tämä ruoka sopii syksyyn, jos olet itse käynyt sienimetsällä, voit vaihtaa herkkusienet metsäsieniin.

12 hengelle

  • 2 grillatun broilerin lihat
  • 1 kg katkarapuja kuorineen
  • 2 sipulia silppuna
  • 3 paprikaa silppuna
  • 1 valkosipulinkynsi silppuna
  • öljyä
  • 500 g herkkusieniä viipaleina
  • 5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 g sahramia
  • 1 purkki simpukoita vedessä
  • 225 g vihreitä pakasteherneitä
  • 1 purkki vihreitä oliiveja siivuina
  • 6-8 tomaattia lohkoina
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Kuullota sipuli, paprika ja valkosipuli öljyssä. Kuullota riisiä isossa kattilassa vähässä öljyssä hetken aikaa, sekoita joukkoon sahrami ja kaada vesi päälle. Keitä riisi kypsäksi.

2. Kääntele sipuliseos sekä muut ainekset riisiin ja kuumenna hyvin.

3. Siirrä kaikki isolle vadille. Koristele katkaravuilla, tomaateilla ja oliiveilla. Tarjoillaan kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja