Norjalainen silliherkku
Julkaistu
Kauniin punainen marinadi antaa tälle suositulle silliruoalle tunnusomaisen, miellyttävän ja makean maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 4 liotettua suolasillifileetä
- 1 dl ketsuppia
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl väkiviinietikkaa
- 2 rkl pikkelssiä
- 2 rkl hienonnettua sipulia
- 10 neilikkaa
- 15 rouhittua maustepippuria
- 1 rkl ruokaöljyä
Koristeluun
- 1 punasipuli
- tilliä
Valmistusohje
1. Hienonna pikkelssi ja sipuli. Sekoita ketsuppi, sokeri, etikka, pikkelssi ja sipuli. Lisää neilikat ja rouhitut pippurit. Sekoita joukkoon ruokaöljy. Lisää valutetut sillifileet ja anna maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.
2. Hienonna punasipuli. Leikkaa fileet 1 cm paloiksi ja kaada päälle marinadi. Koristele punasipulilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa