Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 vähäsuolaista sillifilettä
- 2 porkkanaa
- 1 punasipuli
- pala purjoa
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Etikkaliemi
- 1/2 dl vettä
- 1 dl Rajamäen Yrtti Valkoviinietikkaa
- 2 dl sokeria
Valmistusohje
Silliherkut tarjoillaan tyylikkäästi punasipulirengaspedillä.
Lado lasipurkkiin kerroksittain silli- ja porkkanaviipaleita, sipuli- ja purjorenkaita sekä hienonnettua tilliä.
Kaada jäähtynyt liemi ainesten päälle. Anna maustua vuorokausi jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.