Mainos
Mainos

Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu!

4 annosta

300 g silakkafileitä

1/2 tl suolaa

3/4 dl Saclàn pesto rossoa tai pesto genovesea

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • roseepippureita
  • tuoretta basilikaa koristeeksi.

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.