Mehevät pesto-silakkarullat

Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu!

Ainekset

  • 4 annosta
  • 300 g silakkafileitä
  • 1/2 tl suolaa
  • 3/4 dl Saclàn pesto rossoa tai pesto genovesea

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • roseepippureita
  • tuoretta basilikaa koristeeksi.

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!