MasterChef VIP: Kanttarellipasteija – Olga Temosen resepti
MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.
Kanttarellitäyte
- 4 dl Kanttarelleja
- 1 kpl Salottisipuli
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1 kpl Kevätsipuli
- 1 rkl Kapriksia
- 2 rkl Voita
- 3 oksaa Timjamia
- 1 oksa Rakuunaa
- 1/2 ruukkua Persiljaa
- 1 cm Inkivääriä
- 1 dl Parmesania tai pecorinoa
- 2 tl Korianteria
- 1/2 kpl Chili, punainen
- 1 dl Valkoviiniä
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Hienonna sipulit, chili ja persilja. Kuullota voissa pannulla. Lisää mausteet ja kanttarellit. Kuullota vielä hetki. Kaada valkoviini ja lisää yrttien oksat. Anna hautua noin 5 minuuttia. Poista timjamin ja rakuunan oksat. Lisää raastettu juusto pannulle.
Täytä voitaikinakiekot kanttarellitäytteellä. Voitele kananmunalla ja paista voitaikina ohjeenmukaisesti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa