Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Kanttarellipasteija – Olga Temosen resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 20.04.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Kanttarellitäyte

  • 4 dl Kanttarelleja
  • 1 kpl Salottisipuli
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 kpl Kevätsipuli
  • 1 rkl Kapriksia
  • 2 rkl Voita
  • 3 oksaa Timjamia
  • 1 oksa Rakuunaa
  • 1/2 ruukkua Persiljaa
  • 1 cm Inkivääriä
  • 1 dl Parmesania tai pecorinoa
  • 2 tl Korianteria
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 1 dl Valkoviiniä
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Hienonna sipulit, chili ja persilja. Kuullota voissa pannulla. Lisää mausteet ja kanttarellit. Kuullota vielä hetki. Kaada valkoviini ja lisää yrttien oksat. Anna hautua noin 5 minuuttia. Poista timjamin ja rakuunan oksat. Lisää raastettu juusto pannulle.

Täytä voitaikinakiekot kanttarellitäytteellä. Voitele kananmunalla ja paista voitaikina ohjeenmukaisesti.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Ruskealla voilla maustettua nieriätartaria – Eevan reseptiMasterChef: Kalmaria ja Sitruunarisottoa – Saijan reseptiMasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Bouillabaissea ja sahramimajoneesia – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Kanttarellicapuccinoa ja paistettuja kanttarelleja – Minna Kuukan resepti
MasterChefPääruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti