Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 04.05.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan finaalijaksossa tuli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista alku- ja pääruoka.

Pastataikina

  • 400 g Durumjauhoja
  • 4 kpl Kananmunia
  • 2 kpl Kananmunan keltuaisia
  • 1 tl Suolaa
  • 1 rkl Oliiviöljyä

Maustetahna pastalle

  • 100 g Fetajuustoa
  • 2 ruukkua Korianteria
  • 1 oksa Basilikaa
  • 1 kpl Jalopeno
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 1 rkl Hunajaa
  • 1 tl Sambal Oelek Chilitahnaa
  • Pippuri
  • Suola

Broileri

  • 2 kpl Broilerin rintafileitä
  • 1/2 kpl Paprika, punainen
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 50 g Basilikatuorejuustoa
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista pasta. Vaivaa raaka-aineista tasainen pastataikina. Laita jääkaappiin lepäämään noin 15 minuutiksi. Valmista haluamasi mallista pastaa pastakoneella. Keitä suolavedessä noin 2 - 4 minuuttia.

Valmista maustetahna. Aja kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi maustetahnaksi. Kuullota maustetahnaa öljyssä pannulla. Sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Valmista broileri. Valmista muista raaka-aineista paitsi broilerista maustetahna sauvasekoittimella. Leikkaa broilerin fileisiin tasku ja täytä se maustetahnalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita täytetyt broilerin rintafileet vakuumipussiin ja kypsennä 65 asteisessa sirkulaattorissa noin 45 minuuttia.

Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja yrteillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Juustoinen crisp-pihvi, portobelloa ja punakaalia – Olga Temosen reseptiMasterChef VIP: Friteerattua kanan sisäfilettä, teryakikastiketta ja sushiriisiä – Miska Haakanen reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, tomaattipataa, paahdettuja vihanneksia ja kvinoaa – Joel Harkimon reseptiMasterChef VIP: Korealaista chiliporsasta, gochjuangilla maustettua riisiä ja sesam-papuja – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Lihapullia kookosliemessä – Volin resepti
MasterChefPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti