Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 20.04.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Lihatäyte

  • 400 g Naudan jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 rkl Punaviinietikkaa
  • 1 pallo Mozzarellaa
  • 1 tlk Kokonaisia tölkki tomaatteja
  • Oregano
  • Basilika
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista voitaikina ohjeenmukasesti.

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä pannula. Purista tölkkitomaatit murskaksi pannulle. Lisää etikka, oregano, basilika ja paprikajauhe. Keitä kasaan.

Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaikki jauheliha ja tomaattikastike keskenään.

Tee voitaikinasta pyöreä kiekko. Aseta kiekolle mozzarellaa ja jauhelihatäytettä. Sulje taikinakiekko. 5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia. 6. Koristele tuoreen oreganon lehdillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon reseptiMasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Peruna-fenkolikeittoa ja rapeita perunalastuja – Annan reseptiMasterChef VIP: Kanttarellipasteija – Olga Temosen reseptiMasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, tomaattipataa, paahdettuja vihanneksia ja kvinoaa – Joel Harkimon resepti
MasterChefPääruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti