Mainos

MasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan resepti

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Lihatäyte

  • 400 g Naudan jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 rkl Punaviinietikkaa
  • 1 pallo Mozzarellaa
  • 1 tlk Kokonaisia tölkki tomaatteja
  • Oregano
  • Basilika
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista voitaikina ohjeenmukasesti.

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä pannula. Purista tölkkitomaatit murskaksi pannulle. Lisää etikka, oregano, basilika ja paprikajauhe. Keitä kasaan.

Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaikki jauheliha ja tomaattikastike keskenään.

Tee voitaikinasta pyöreä kiekko. Aseta kiekolle mozzarellaa ja jauhelihatäytettä. Sulje taikinakiekko. 5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia. 6. Koristele tuoreen oreganon lehdillä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja