MasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan resepti
MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.
Lihatäyte
- 400 g Naudan jauhelihaa
- 1 kpl Sipuli
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1 rkl Punaviinietikkaa
- 1 pallo Mozzarellaa
- 1 tlk Kokonaisia tölkki tomaatteja
- Oregano
- Basilika
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Valmista voitaikina ohjeenmukasesti.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä pannula. Purista tölkkitomaatit murskaksi pannulle. Lisää etikka, oregano, basilika ja paprikajauhe. Keitä kasaan.
Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaikki jauheliha ja tomaattikastike keskenään.
Tee voitaikinasta pyöreä kiekko. Aseta kiekolle mozzarellaa ja jauhelihatäytettä. Sulje taikinakiekko. 5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia. 6. Koristele tuoreen oreganon lehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje