Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Kanan sisäfilettä punaisessa currykastikkeessa, linssimuhennosta ja kermaviilikastiketta – Max Seeckin resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 23.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.

Kana

  • 200 g Kanan sisäfileitä
  • 2 kpl Chili, punainen
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 2 cm Inkivääriä
  • 1/2 ruukkua Korianteria
  • 2 rkl Punaista currytahnaa
  • Pippuri
  • Suola

Linssimuhennos

  • 2 dl Linssejä
  • Suola

Kermaviilikastike

  • 1 kpl Kurkku
  • 200 g Kermaviiliä
  • 2 rkl Sitruunanmehua
  • 1 rkl Hunajaa
  • Pippuri
  • Suola

Currykastike

  • 2 rkl Currytahnaa, punainen
  • 2 rkl Öljyä
  • 1 rkl Hunajaa
  • 1 dl Kermaa
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 1 tl Curryjauhetta
  • 1 tl Juustokuminaa
  • Suola

Valmistusohje

Valmista kermaviilikastike. Kuori kurkku ja pilko isoiksi paloiksi. Laita blenderiin kaikki raaka-aineet ja sekoita kylmäksi kermaviilikastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valmista kana. Laita kaikki raaka-aineet vakuumipussiin. Kypsennä 68 asteisessa sirkulaattorissa noin 20 minuuttia.

Valmista currykastike. Laita kaikki muut raaka-aineet paitsi kerma pannulle. Kun currytahna on kuullottunut, lisää kerma ja keitä hieman kasaan. Laita valmiit kanansisäfileet kastikkeeseen.

Valmista linssimuhennos. Keitä linssit ohjeen mukaan suolavedessä.

Kokoa annos. Koristele korianterilla ja tarjoile tuoreiden vihanneksien kanssa.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Friteerattua kanan sisäfilettä, teryakikastiketta ja sushiriisiä – Miska Haakanen reseptiMasterChef VIP: Marinoitua porsaan sisäfilettä ja makeaa chilikastiketta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Korealaista chiliporsasta, gochjuangilla maustettua riisiä ja sesam-papuja – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Naudan sisäfilettä, suikalesalaattia ja majoneesia salaattipedillä – Perttu Sirviön resepti
MasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti