Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Naudan sisäfilettä, suikalesalaattia ja majoneesia salaattipedillä – Perttu Sirviön resepti

Julkaistu 04.03.2021 10:39

MTV LIFESTYLE

Naudan sisäfile

  • 1 kpl Naudan sisäfile
  • 1 kpl Chili, punainen
  • 2 rkl Voita
  • 1 rkl Öljy
  • Pippuri
  • Suola

Suikalesalaatti

  • 1 kpl Kurkku
  • 1 kpl Porkkana
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 cm Inkivääriä
  • 1 kpl Punasipuli
  • 1 ruukku Korianteria
  • 1 kpl Lime

Salaatti

  • 1 ruukkua Salaattia

Majoneesi

  • 1 kpl Kananmuna
  • 2 tl Dijon sinappia
  • 3 dl Öljyä
  • 1 tl Valkoviinietikkaa
  • 1/2 tl Suolaa

Valmistusohje

Valmista suikalesalaatti. Suikaloi kaikki salaatin ainekset. Hienonna valkosipuli, inkivääri ja korianteri. Sekoita kaikki keskenään. Mausta limenmehulla.

Valmista majoneesi.Laita blenderiin kananmuna, sinappi, suola ja valkoviinietikka. Valuta öljy ohuena nauhana blenderin käydessä hiljaisella teholla.

Valmista naudan sisäfile. Paista sisäfileen pinnat hienonnetun chilin , voin ja öljyn kanssa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä sisäfile 120 asteisessa uunissa sisälämmöltään 54 asteiseksi. Anna vetäytyä folion anna 15 minuuttia ennen tarjoilua.

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Kokoa annos. Aseta muut komponentit salaatinlehdille. Koristele tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Marinoitua porsaan sisäfilettä ja makeaa chilikastiketta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Kanan sisäfilettä punaisessa currykastikkeessa, linssimuhennosta ja kermaviilikastiketta – Max Seeckin reseptiMasterChef VIP: Korealaista chiliporsasta, gochjuangilla maustettua riisiä ja sesam-papuja – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Lihapullia kookosliemessä – Volin reseptiMasterChef VIP: Siikaa Positanon tapaan, skagenröra ja paahdettua lohta – Anna Perhon resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti