Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen ja laita vesi kattilaan kiehumaan perunoita ja palsternakkaa varten. Kun vesi kiehuu, kuori ja paloittele perunat ja palsternakat. Aseta juurekset kiehuvaan veteen ja lisää veteen suolaa.
Putsaa lampaankare niin, että luut ovat mahdollisimman puhtaat ja trimmaa ylimääräinen rasva, sekä kalvot pois. Kun lampaankare on puhdas, valmista kuorrute mantelijauheesta hienonnetusta mintusta, timjamista, lehtipersiljasta sekä oliiviöljystä. Lisää suola ja pippuri myös joukkoon ja mausta reilusti.
Kun perunat ja palsternakat on kypsiä, siivilöi vesi ja lisää juurekset tehosekoittimeen kuohukerman kanssa ja aja hienoksi massaksi. Maista ja tarkista suola sekä koostumus -mikäli liian paksua, niin lisää joukkoon kuohukermaa, sekä jatka koneella ajamista haluttuun koostumukseen ja aseta sivuun.
