Hummeri:
Halkaise hummeri pituussuuntaan halki. Hummerin päälaella on pieni risti, johon työnnetään veitsi ja painetaan se niin pitkään kunnes osuu työlautaan asti.
Sitten halkaistaan hummeri pyrstön suuntaan halki. Poista suoli, joka löytyy ihan uloimman lihan kerroksen alta, voit poistaa myös muut sisäelimet, jotka ovat pääpanssarin alla. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Laita hummerin puolikkaat liha alaspäin grilliin ja grillaile n. 7-10 min välillä kääntäen puolta.Riko saksien panssari veitsen hamarapuolella, laita folion sisään ja kääri rullalle. Folion sisään voit laitaa makusi mukaan mausteita esim . valkosipulia, voita, sitruunaa tai rosmariinia tms.Hummeri on kypsää, kun liha irtoaa panssarista helposti.Viimeistele kypsä hummeri maustetulla voisulalla, valele voita hummerin päälle ja tarjoile.
