Taikinakuoren koostumus ja hienonnetut sienet pitävät lihan kosteana ja herkullisena. Ruoan voi valmistaa edeltävänä päivänä jääkaappiin valmiiksi.
Tee näin:
Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Aseta kalkkunanrinta ylösalaisin leikkuulaudalle. Viillä rinta auki, tee siitä ikäänkuin tasku. Mausta hyvin ja pirskota päälle oliiviöljyä. Ripottele taskuun puolet timjaminlehdistä, voitele ohut kerros karpalohilloa huolellisesti joka paikkaan. Kääri kalkkuna kokoon ja pistä muutama cocktailtikku varmistukseksi. Aseta kalkkuna paistoastiaan, mausta ulkopuolelta lopulla timjaminlehdillä, suolalla ja pippurilla sekä pirskota päälle oliiviöljyä. Hiero mausteet pintaan, peitä foliolla ja paista kuumassa uunissa reilu tunti - 70 minuuttia. Lihan ollessa kypsää sen tulisi olla 72-asteista paksuimmasta kohdasta mitattuna.
