Liota puolet kuivatuista sienistä vedessä.
Tee pastataikina. Sekoita jauhot, keltuaiset ja kananmuna ja muutama ruokalusikallinen vettä. Vaivaa kiinteäksi, vakumoi ja anna levätä ainakin 10 min.
Tee liemi. Laita isoon kattilaan 100 g voita, pilkottu selleri, ¼ lanttua ja sipulit, 1-2 valkosipulin kynttä, ruokosokeri, hyppysellinen suolaa ja 1l vettä. Lisää puolet kuivatuista sienistä ja 3 herkkusientä paloiteltuna kattilaan. Anna liemen keittyä ja tekeytyä ainakin 30 min. Lisää soijaa, 1 rkl misoa, suolaa, pari timjamin oksaa, ½ limen mehu ja tarkista maku. Maun kuuluu olla tummaa, sieninen ja umaminen. Siivilöi liemi ja redusoi, kunnes jäljellä on 4-5 dl.
